Γενικά θέματα 7 Οκτωβρίου 2009

Πως ξεχάστηκε αυτό το σκάνδαλο με την Ντόρα και την siemens;

Πως ξεχάστηκε αυτό το σκάνδαλο με την Ντόρα και την siemens;



«Ζητήστε καλύτερες τιμές στις παρακάτω συσκευές Siemens που προορίζονται για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη»! Τρεις μέρες αργότερα το γραφείο Χριστοφοράκου ενημερώνεται γραπτώς ότι οι τιμές διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις εντολές και πλέον η κυρία Μπακογιάννη έπρεπε να καταβάλει στην εταιρεία μόνο 3.614 ευρώ για…
να αγοράσει την οικοσκευή του γιου της. Στη συνέχεια η τότε δήμαρχος Αθηναίων έλαβε γνώση των τελικών τιμών και με φαξ από το γραφείο της, που έφερε και το έμβλημα του δήμου, έστειλε τη σχετική λίστα: μία κουζίνα Universal Plus, έναν λευκό φούρνο μικροκυμάτων HF 12023, ένα inox ψυγείο BOSCH, ένα πλυντήριο πιάτων HI-SENSE, ένα πλυντήριο ρούχων, ενώ η παραγγελία συμπληρώθηκε με χρήσιμες μικροσυσκευές. Μπλέντερ, λεμονοστύφτης, φρυγανιέρα, καφετιέρα και ένας βραστήρας είναι πάντοτε απαραίτητοι για να στήσεις ένα νοικοκυριό!
Από το Τρωκτικό

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube