Weather Icon
Εκλογές 2009 5 Οκτωβρίου 2009

Παπαρήγα: “Αλλαγή καπετάνιου, αλλά η ρότα ίδια”


“Η λαϊκή δυσαρέσκεια δεν βρήκε το δρόμο προς την κάλπη” δήλωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι η πραγματική επιρροή του κομμουνιστικού κόμματος στην κοινωνία είναι μεγαλύτερη.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι “έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, αλλά δεν έχουμε αλλαγή πολιτικής. Έχουμε αλλαγή καπετάνιου αλλά η ρότα είναι στην ίδια πορεία”.

“Έρχεται θύελλα και το κομμουνιστικό κόμμα δηλώνει πανέτοιμο να αναλάβει πρωτοβουλίες και την ευθύνη για να δημιουργηθεί ένα ενωτικό ρεύμα. Ρεύμα των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων. Ένα ρεύμα που θα περιλαμβάνει και εκείνους που ψηφίσαν ΝΔ και εκείνους που έδωσαν τη νίκη στο ΠΑΣΟΚ”.

“Η λαϊκή αγανάκτηση και δυσαρέσκεια δεν μπορούν να εκφραστούν δυναμικά στην κάλπη, όσο το λαϊκό κίνημα δεν έχει περάσει σε φάση ανασύνταξης και αντεπίθεσης” είπε η κ. Παπαρήγα επιρρίπτοντας ευθύνη γι’ αυτό σε συνδικαλιστές και εργατικά κέντρα.

“Θα επιδιώξουμε μέσα στο λαό να καταργήσουμε τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των πολιτών. Η αληθινή διαχωριστική γραμμή είναι αυτή μεταξύ των μονοπωλίων και του λαού, της πλουτοκρατίας και του λαού”.

Η κ. Παπαρήγα προειδοποίησε ότι τα οικονομικά μέτρα που θα ληφθούν θα πλήξουν τα λαϊκά στρώματα. “Θα έχουμε μέτρα κοινωνικής εκμετάλλευσης με πρώτο αυτό της αλλαγής στην κοινωνική ασφάλιση”, είπε η κ. Παπαρήγα και κάλεσε το λαό να δείξει τη δύναμή του.

nooz.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube