Weather Icon
Εκλογές 2009 8 Οκτωβρίου 2009

Σχόλιο του φίλου του ιστολογίου μας Αργικέραυνου

Ο Αργικέραυνος, από το μετερίζι του σε κάποιο ακριτικό νησί, μας έστειλε το σχόλιο αυτό.
Καλό είναι να το διαβάσουμε και να συλλογιστούμε όλοι μας αν με ύβρεις μπορούμε να φθάσουμε πουθενά.

Ελίνα σε συγχαίρω για την ανάρτηση. Διαβάζω τις ημέρες μετά τις εκλογές, τα σχόλια των φίλων του μπλόκ και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν η απέχθεια προς το κόμμα που έλαβε την εντολή να κυβερνήσει, εξακολουθεί, με πυρά και φράσεις που δεν συνάδουν του επιπέδου των σχολιαστών. Η καλόπιστη, και η σκληρή κριτική έγινε απ΄ όλους μας κατά την διάρκεια των εκλογών. Ο λαός εξέφρασε την προτίμησή του και μάλιστα ξεκάθαρα. Εμείς, εφόσον θέλουμε να λεγόμαστε δημοκράτες, πρέπει να αποδεχθούμε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, άσχετα αν δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα. Η νέα κυβέρνηση θα κρίνεται συνεχώς και ανηλεώς, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ούτε υπομονή των πολιτών στην επίλυση των διογκωμένων προβλημάτων. Εκ προοιμίου όμως να χαρακτηρίζουμε και να καταδικάζουμε, δείχνει ανωριμότητα και αντιδημοκρατικότητα.
Μπορεί να πανηγύρισαν κάποιοι για την νίκη του κόμματός των, ε… αυτό συνέβαινε πάντα. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω την κυρία Παπακώστα, η οποία σε κανάλι μόλις παρέδωσε ο Καραμανλής την εξουσία (χολωμένη εμφανώς) απεκάλεσε τον πρωθυπουργό “πρώην”. Κανείς απο τα άλλα κόμματα δεν ξεστόμισε αυτή την κουβέντα και μάλιστα λίγη ώρα μετά την παράδοση της εξουσίας.
Το σίγουρο είναι ότι η νέα κυβέρνηση ξεκινά με ένα μεγάλο ποσοστό που μετράει για τους εταίρους. Δάνεια και παρατάσεις υποχρεώσεων θα πάρει, διότι έχει δυνατή και πρόσφατη εντολή. Παράμετροι είναι: η ανανέωση προσώπων, σχήμα που εφαρμόζεται στην Αμερική, χωρίς δυνατότητες οπισθοδρόμησης, και εδώ είμαστε σε κάθε στραβοτιμονιά να τον κράξουμε.
Με την νέα κυβέρνηση παίζεται και το μέλλον της πολιτικής και των πολιτικών. Η απαξίωση έφτασε στα όρια και δεν θα δοθούν άλλες παρτατάσεις απο τον λαό μας. Σαν χρηστοί πολίτες να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση με έργο που θα αναπτερώσει τις χαμένες ελπίδες.

Αργικέραυνος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube