Weather Icon
Εκλογές 2009 3 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «είδηση» ότι «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «είδηση» ότι «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους

Κατά καιρούς το «Ουράνιο τόξο» ή κύκλοι του υποστήριξαν φανερά ή κρυφά υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ του Συνασπισμού κλπ. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί τότε δεν κυκλοφόρησε στο internet το σλόγκαν «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν το Α ή το Β κόμμα». Μάλιστα στο ίδιο «Μακεδονικό» blog γράφεται ότι το «Ουράνιο τόξο» υποστηρίζει στη Φλώρινα το ΠΑΣΟΚ και το Λιάνη. Γιατί δεν το αναπαράγουν τα ίδια sites και κανάλια ως είδηση, ότι δηλαδή «οι Σκοπιανοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «είδηση» ότι «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους
Οι Οικολόγοι Πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα διότι σε μερικά blogs στο Internet, κυρίως ακροδεξιά, μεταδίδεται η είδηση με τίτλο «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους Πράσινους».

Επί του θέματος αυτού σημειώνουμε τα εξής:

1. Καμία επίσημη ανακοίνωση των «Σκοπιανών» δεν υπάρχει για το θέμα αυτό. Επίσης καμιά σχετική ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί ή αναρτηθεί στο επίσημο site της νόμιμης Οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» που κατηγορείται ως «βραχίονας των Σκοπίων».

2. Εκείνο που υπάρχει είναι μια παραίνεση σε ανώνυμο προσωπικό blog όπου καλούνται οι «Μακεδόνες» να υποστηρίξουν τους Οικολόγους Πράσινους, αν και το blog

διαφωνεί στη συνέχεια με τους Οικολόγους Πράσινους διότι υποστηρίζουν τη σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ, (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων).

3. Κατά καιρούς το «Ουράνιο τόξο» ή κύκλοι του υποστήριξαν φανερά ή κρυφά υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ του Συνασπισμού κλπ. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί τότε δεν κυκλοφόρησε στο internet το σλόγκαν «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν το Α ή το Β κόμμα». Μάλιστα στο ίδιο «Μακεδονικό» blog γράφεται ότι το «Ουράνιο τόξο» υποστηρίζει στη Φλώρινα το ΠΑΣΟΚ και το Λιάνη. Γιατί δεν το αναπαράγουν τα ίδια sites και κανάλια ως είδηση, ότι δηλαδή «οι Σκοπιανοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» ;

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για άλλη μια φορά ότι η αναπαραγωγή ειδήσεων από ανώνυμες πηγές του Internet δεν συνιστά έγκυρη πληροφόρηση.

ΤΠΚ Οικολόγων Πράσινων
radioargos.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube