REAL TIME |

Weather Icon
Εκλογές 2009 5 Οκτωβρίου 2009

Καρατζαφέρης: “Ο ρόλος μας είναι πιο υπεύθυνος”

Ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της παράταξής του εμφανίστηκε στην πρώτη μετεκλογική του εμφάνιση στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι “η ΝΔ θα αργήσει να βρει το δρόμο της” και ότι το κόμμα του θα αναλάβει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εντός του Κοινοβουλίου.

“Είναι προφανές ότι άλλαξε ο πολιτικός χάρτης της χώρας” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος συνεχάρη τον Γ. Παπανδρέου για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

“Η ΝΔ γνώρισε μία βαθιά ήττα και θα εισέλθει σε περίοδο εσωστρέφειας” εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του πέτυχε τον στόχο των 15 βουλευτών, πράγμα που όπως είπε θα του δώσει τη δυνατότητα να “είναι η σκληρή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ”

“Στα καλά θα είμαστε μαζί και στα γκρίζα θα είμαστε απέναντι” είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι ο ΛΑΟΣ ενίσχυσε σημαντικά τη δύναμή του, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μικρά κόμματα. “Ο ρόλος μας είναι πιο υπεύθυνος και θα τον υπηρετήσουμε πιο σοβαρά, με μεγαλύτερη ευθύνη” συμπλήρωσε.

Βγαίνοντας έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την εκτίμησή του ότι “Η ΝΔ ίσως αργήσει – γιατί έχει πολλούς “Βενιζέλους” όπως είπε – αλλά θα βρει το δρόμο της”. “Εμείς θα είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση” συμπλήρωσε.

Δήλωση Γ. Καρατζαφέρη

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube