REAL TIME |

Γενικά θέματα 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αυστραλία- Σκέψεις για αναβάθμιση των εορτασμών της Μάχης της Κρήτης

Αυστραλία- Σκέψεις για αναβάθμιση των εορτασμών της Μάχης της Κρήτης

Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό των Βετεράνων Στρατιωτών της Αυστραλίας, ‘Αλαν Γκρίφινς, στην Καμπέρα, πραγματοποίησαν μέλη του Προεδρείου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου του Αυστραλο-Ελληνικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Καμπέρα.

Συγκεκριμένα τον Αυστραλό υπουργό επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης και ο επί των Δημοσίων Σχέσεων κ. Νίκος Κουκουβιτάκης και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά διάφορων θεμάτων που απασχολούν το Κρητικό Στοιχείο της Αυστραλίας, αλλά και της Μελβούρνης ειδικότερα στα πλαίσια της αναβάθμισης των εορταστικών εκδηλώσεων για την Μάχη της Κρήτης στην Αυστραλία στα επόμενα έτη.

Ο αρμόδιος υπουργός Βετεράνων εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και της αυστραλιανής κυβέρνησης να γίνονται εκδηλώσεις μέσα στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία για την Μάχη της Κρήτης με ιδιαίτερη έμφαση στους Αυστραλούς Βετεράνους που πολέμησαν στην Κρήτη και είναι ακόμα εν ζωή.
Ο κ. Γκρίφινς αναφέρθηκε διεξοδικά στις σκέψεις της αυστραλιανής κυβέρνησης για τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Μάχης της Κρήτης στην Αυστραλία.

ΕΞΠΡΕΣΣ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube