Weather Icon
Εκλογές 2009 17 Σεπτεμβρίου 2009

Τί πληρώνει ο Καραμανλής;

Τί πληρώνει ο Καραμανλής;

Δημοσιεύουμε σχόλιο ανωνύμου φίλου του ιστολογίου μας, στην ανάρτηση: Τι διακυβεύεται πραγματικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Ο Καραμανλής:
ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη στήριξη που παρείχε στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν.
ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ξεφτίλα της κυβέρνησης Μπους που εισέπραξε το βέτο της Ελλάδος στην διεύρυνση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι ως μόχλο πίεσης στα Σκόπια (κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Συμμαχίας). Απο τότε μας τη φυλάνε. Θυμηθείτε ΠΟΤΕ ξεκίνησαν οι επιθέσεις των ΜΜΕ στον Καραμανλή.
ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ανεξάρτητη ΕΘΝΙΚΗ στρατηγική και τη συνεργασία με τη Ρωσία σε θέματα αμυντικών εξοπλισμών αλλά κυρίως Ενέργειας.
ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ξήλωμα των υποκλοπών στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Κυβέρνησης των αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτικών παραγόντων κλπ απο τις αμερικάνικες υπηρεσίες διαμέσου του δικτύου της VODAFONE.

Έχουν βαλθεί να τον ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ με επιθέσεις απο ΜΜΕ, ύποπτους εμπρησμούς σε προεκλογικούς χρόνους (όπως και το 2007), μεγέθυνση σκάνδαλων που πρωταγωνιστεί μια δράκα ΑΠΛΗΣΤΩΝ λειτουργών και που βεβαίως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να περιλαμβάνουν έστω και έναν ΑΝΑΞΙΟ κληρικό ώστε να αποδομηθεί η εικόνα και η δύναμη της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο Καραμανλής έχει μπει ΚΑΡΦΟΣ στο μάτι των ισχυρών της Δύσης και δη των Αμερικανών και των πανίσχυρων φιλοσιωνιστικών και φιλοτουρκικών λόμπι τους.. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. Ψηφίστε ΕΘΝΙΚΑ !!!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube