Γενικά θέματα 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ελλάδα-Τουρκία 76-74

Οι Έλληνες διεθνείς επιστράτευσαν όλα τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα, έφεραν το ματς στα μέτρα τους όταν φάνηκε να τους ξεφεύγει και, παρά τα λάθη, νίκησαν τους Τούρκους στην παράταση με 76-74. Το Σάββατο (19:30) με την Ισπανία στο δρόμο για το βάθρο.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, η Ελλάδα, καταφέρνοντας μια σπουδαία ανατροπή έξι πόντων στο φινάλε του αγώνα, επικράτησε με 76-74 της Τουρκίας στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο Αρσλάν με σουτ στην εκπνοή οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου η Εθνική, παρά τα εύκολα λάθη της, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μπει στην τετράδα.

Οθωμανικό… δίκαιο!
Η Εθνική Ομάδα δεν είχε τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος της, αλλά είχε ό,τι άλλο χρειαζόταν για να φτάσει σε μια τεράστια πρόκριση επί της Τουρκίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε άμυνα, τσαμπουκά και τρίποντα-«φαρμάκι», στοιχεία που δεν άφησαν τα λάθη να της «κλέψουν» τους κόπους της. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε των γειτόνων με 76-74 στην παράταση για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και αύριο κόντρα στην Ισπανία θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό! Πρώτος σκόρερ ο Βασίλης Σπανούλης με 23 πόντους, μπροστά από τους Ζήσης (14π.), Μπουρούση (11π.) και Φώτση (11π.).

gazzetta.gr
newtime.gr
contra.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube