Weather Icon
Ηνωμένο Βασίλειο , Λιβύη 22 Αυγούστου 2009

Λιβύη. Η υπόθεση Μεγκράχι βρισκόταν στο κέντρο των συμβολαίων με τη Βρετανία, σύμφωνα με τον Σεΐφ Αλ – Ισλάμ.

Λιβύη. Η υπόθεση Μεγκράχι βρισκόταν στο κέντρο των συμβολαίων με τη Βρετανία, σύμφωνα με τον Σεΐφ Αλ – Ισλάμ.


Ο φάκελος του Αμπντελμπάσετ αλ-Μεγκράχι, που καταδικάστηκε για την επίθεση του Λόκερμπι αλλά αποφυλακίστηκε την Πέμπτη από τη Σκωτία για λόγους υγείας, ήταν στο κέντρο των εμπορικών συμβολαίων που συμφωνήθηκαν με τη Βρετανία, δήλωσε ο γιος του συνταγματάρχη Καντάφι, Σεΐφ Αλ-Ισλάμ, σε μία τηλεοπτική συνέντευξη που μεταδόθηκε την Παρασκευή.
“Σε όλα τα εμπορικά συμβόλαια, πετρελαίου και φυσικού αερίου με τη Βρετανία, ο Μεγκράχι ήταν πάντα στο τραπέζι των συνομιλιών”, δήλωσε ο Σεΐφ Αλ-Ισλάμ σε μία συνέντευξη που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από το κανάλι Al-Motowassit (“Η Μεσόγειος”), το οποίο του ανήκει.
Σύμφωνα με τον Σεΐφ Αλ-Ισλάμ, “όλα τα βρετανικά συμφέροντα συνδέονταν με την απελευθέρωση του Αμπντελμπάσετ αλ-Μεγκράχι”, του οποίου ο φάκελος “αναφερόταν σε κάθε επίσκεψη στη Λιβύη του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ”.
Nαυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube