REAL TIME |

Γενικά θέματα 29 Ιουλίου 2009

Παναγούλης και Αζίνας

Παναγούλης και Αζίνας

Πληροφορήθηκα από φίλους στην Κύπρο, ότι σε εκπομπή (20/7/2009) του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, εκστομίστηκαν άθλια και ανιστόρητα υπονοούμενα κατά του αδελφού μου Αλέξανδρου Παναγούλη και του αγωνιστή και στενού φίλου και συνεργάτη του Αλέξανδρου, Πολύκαρπου Γιωρκάτζη.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, τόσον εγώ όσο και οι άλλοι συναγωνιστές στην Ελλάδα, ότι απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τα υπονοούμενα που ο κ. Αζίνας άφησε να αιωρούνται κατά του αδελφού μου και του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη στην εν λόγω εκπομπή.

Ο Αλέξανδρος Παναγούλης και ο Πολύκαρπος Γιωρκάτζης υπήρξαν κατεξοχήν αντιστασιακοί και αντί της οφειλόμενης τιμής, αμφισβητούμε τώρα τον αγώνα και τη δράση τους;
Και μια απλή ερώτηση προς τον κύριο Ανδρέα Αζίνα, που επιδέχεται μόνο μιαν απλή απάντηση:
Στην εν λόγω εκπομπή αναφέρατε ότι τις συναντήσεις του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη με τον Αλέξανδρο Παναγούλη παρακολουθούσε η χουντική ΚΥΠ, η οποία και σας ενημέρωσε για τις κινήσεις των δύο ανδρών στη Ρώμη. Διερωτώμαι, τι σχέσεις είχατε εσείς με τη χουντική ΚΥΠ και σας έδινε τέτοιες απόρρητες πληροφορίες;
Αλλά, έστω προς γνώση του πολυπράγμονος κ. Αζίνα:
Ο αδελφός μου Αλέξανδρος δεν συναντήθηκε ΠΟΤΕ στη Ρώμη με τον Πολύκαρπο Γιωρκάτζη.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ 29/07/2009 | ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube