Weather Icon
Γερμανία , Ισλάμ 6 Ιουνίου 2009

Γερμανία: Φοβούνται επίθεση της Αλ Κάιντα

Σχεδιάζεται εσχάτως από την Αλ Κάϊντα “μεγάλη επιχείρηση”(…) “σε έδαφος της Γερμανίας”, η οποία μελετάται να γίνει οπωσδήποτε πριν να γίνουν (το φθινόπωρο) οι γερμανικές βουλευτικές εκλογές, ούτως ώστε να εκδικηθεί η Αλ Κάϊντα για την ισχυρή παρουσία της Γερμανίας στο Αφγανιστάν, γράφει στο τελευταίο του τεύχος το περιοδικό “ντερ Σπίγκελ”, επικαλούμενο ανώτερες πηγές των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας.

“Κινδυνεύουν ιδιαίτερα οι πολίτες μας, που διαμένουν σε κράτη της Βόρειας Αφρικής και οι γερμανικές επιχειρήσεις εκεί” αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες “συνεργάζονται” για το θέμα αυτό με τις αμερικανικές ομόλογες, μέλη των οποίων συλλέγουν όλες τις σχετικές πληροφορίες, κινούμενοι διαρκώς στη μεθόριο του Αφγανιστάν με το Πακιστάν, προστίθεται στο ίδιο γερμανικό δημοσίευμα. “Επαγρύπνηση υπάρχει, φυσικά”, και στο εσωτερικό της ίδιας της Γερμανίας, αναφέρει επίσης το “ντερ Σπίγκελ”.

Στη Βρετανία αλλά και στην Ισπανία, κατά τα τελευταία έτη, έχουν εκδηλωθεί τρομοκρατικές επιθέσεις, όμως το ίδιο δεν έχει συμβεί στη Γερμανία, υπενθυμίζει το γερμανικό έγκυρο ειδησεογραφικό περιοδικό.
athina984.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube