REAL TIME |

Γενικά θέματα 17 Μαΐου 2009

Με τζιπ Lada Niva εμφανίστηκε στο Σότσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Mε ένα τζιπ Lada Niva εμφανίστηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλάντιμιρ Πούτιν στις συνομιλίες που έγιναν στην κατοικία του στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream.Η εμφάνιστη του Ρώσου πρωθυπουργού με τέτοιο αυτοκίνητο θεωρείται ως προσπάθεια ενίσχυσης της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο Πούτιν οδήγησε ο ίδιος το τζιπ, που έχει χρώματα παραλλαγής, λέγοντας μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που το οδηγεί και ίσως πάει με αυτό για ψάρεμα.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν αποκάλυψε την τιμή που αγόρασε το τζιπ, αλλά είπε στους δημοσιογράφους ότι το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται στην αγορά και μπορεί εύκολα κάποιος να μάθει την τιμή του.
Ο Πούτιν είχε δηλώσει το Μάρτιο στους εργαζόμενους στην AvtoVAZ, στην οποία το 25% των μετοχών ανήκουν στη γαλλική Renault, ότι είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο Niva, που κατασκευάζεται από την AvtoVAZ.
Η εμφάνιση του Ρώσου πρωθυπουργού με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και συμβολική αξία, καθώς ο ίδιος εμφανίζεται με ένα Niva την ώρα που άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου κυκλοφορούν με ακριβά μοντέλα της Mercedes και της Porsche .
iKypros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube