REAL TIME |

Γενικά θέματα 6 Μαΐου 2009

Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, εξαπέλυσε δηλητηριώδη επίθεση κατά του Ισραήλ

Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, εξαπέλυσε δηλητηριώδη επίθεση κατά του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντάς το “καταστρεπτικό μικρόβιο” συνώνυμο με την “κατοχή” και την “επιθετικότητα” .Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, που επισκέπτεται την Δαμασκό σήμερα, εξαπέλυσε μια δηλητηριώδη επίθεση κατά του Ισραήλ, το οποίο χαρακτήρισε “καταστρεπτικό μικρόβιο” συνώνυμο με την “κατοχή” και την “επιθετικότητα” .

“Οι σιωνιστές κατακτητές είναι καταστρεπτικά μικρόβια, διότι ο σιωνισμός είναι ταυτόσημος με την κατοχή, την επιθετικότητα, τη δολοφονία και την εξολόθρευση”, δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ σε συνέντευξη τύπου με τον σύρο ομόλογο του Μπασάρ αλ Ασαντ.
Οι δηλώσεις στα περσικά του κ. Αχμαντινετζάντ, που είχε πριν συνομιλίες με τον σύρο πρόεδρο, μεταφράστηκαν στα αραβικά.
“Ο σιωνισμός δημιουργήθηκε για να μας απειλεί.
Το να υποστηρίζουμε την παλαιστινιακή αντίσταση είναι ένα ανθρωπιστικό και λαϊκό καθήκον. Η Συρία και το Ιράν ενώνουν τις δυνάμεις τους και τάσσονται στο πλευρό της παλαιστινιακής αντίστασης”, συνέχισε ο ιρανός πρόεδρος.
iKypros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube