Weather Icon
Γενικά θέματα 22 Μαΐου 2009

Το ξύλο που «έφαγα» δεν θα το άντεχαν εφτά γαϊδούρια

Η τουρκική προπαγάνδα δεν έχει τα όριά της, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αριστοφάνης Γεωργίου, κληθείς να σχολιάσει βίντεο που δημοσίευσε το τουρκικό «Κανάλ Ντε» για δήθεν στρατόπεδο συγκέντρωσης Τουρκοκυπρίων το 1974 στην Επισκοπή.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι το 1974, με την τουρκική εισβολή και την κατοχή του 37% του κυπριακού εδάφους, πολλοί Τ/κ για σκοπούς ασφάλειας, όπως έλεγαν, είχαν μαζευτεί στο χώρο της Επισκοπής, που ήταν έδαφος των Βρετανικών Βάσεων και σε αυτές την ευθύνη και τον έλεγχο είχαν οι Άγγλοι και όχι η Κυπριακή Δημοκρατία», είπε. Από εδώ καταρρίπτεται το σκόπιμο σχόλιο του τουρκικού καναλιού, συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες κράτησης των Ε/κ αιχμαλώτων, επειδή -είπε- τυγχάνει να είμαι ένας από αυτούς, γνωρίζει πολύ καλά ποιες ήταν. «Θα σας πω το εξής: Πρώτη κουβέντα που είπα όταν, πλέον, είχα αφεθεί ελεύθερος, ήταν ότι, αν το ξύλο που φάγαμε το έτρωγαν εφτά γαϊδούρια, θα ψοφούσαν. Αυτές ήταν οι συνθήκες».
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube