REAL TIME |

Γενικά θέματα 1 Μαΐου 2009

“Η ισχύς εν τη ενώσει”

“Η ισχύς εν τη ενώσει”

Η βαρύνουσα παρακαταθήκη του παρόντος ιστολογίου, οι πολυπληθείς αναγνώστες του, το ιδιαίτερο «ειδικό βάρος» του δημιουργού Του, σεβαστού και λίαν αγαπητού μου φίλου «εν πολλοίς», κ. Σάββα Καλεντερίδη, με υποχρεώνουν να αποδεχθώ την πρόσκλησή Του, για συνδιαχειριστική συμμετοχή στην νηφάλιο προσπάθειά Του, μέσω του δικό Του «ηλεκτρονικού βήματος», προς αποκλειστική εξυπηρέτηση των Εθνικών συμφερόντων της Πατρίδος μας, και της ανέλιξης του Γένους των απανταχού Ελλήνων.
Πρωτίστως με τιμά ιδιαίτερα, η πρόσκληση αυτή, την οποία ολοθύμως και εκθύμως απεδέχθηκα. Θα τιμήσω ενσυνειδήτως και ευσυνειδήτως το «προσκλητήριο κάλεσμα», επ΄αγαθώ της αληθούς ενημέρωσης, με γνώμονα την διαχρονική αυθύπαρξη του υγιούς Ελληνικού Εθνισμού, και της υπεριστορικής του διάστασής.

«Εθνικόν το αληθές»
Η ορθή ενημέρωση, μακράν του παρακμιακού και αποσαθρωτικού κομματισμού. Της ιδεολογικής υποτέλειας και ιδιοτέλειας. Της υποταγής σε άνομα κελεύσματα εξυπηρέτησης μικροπολιτικών επιταγών, προσδοκιών και συμφερόντων, διαμορφώνει την «συλλογική πολιτική αγωγή» της κοινωνίας μας και το «πολιτικό γίγνεσθαι» του τόπου μας. Η Ελληνοπρεπής παρουσία του ιστολογίου, η θεματολογία του, καθώς και η πολυειδής διαλεκτική και πολυσχιδής διαλογική δομή και κατάθεση των απόψεων του δημιουργού Του, αποτελεί μέγιστη προσφορά και υπηρεσία στην διάδοση της γνώσης, της αληθούς και χρηστής ενημέρωσης. Ο «προσωπικός χαρακτήρας» του κ. Σ. Καλεντερίδη διαμόρφωσε το ήθος και ύφος του παρόντος ιστολογίου.
Αποκτώντας νέα υπόσταση το ιστολόγιο, μετεξελίσσεται, στην δυναμικά ανοδική του εξελεγκτική πορεία, σε ένα «ηλεκτρονικό βήμα», όπου το «κοινόν δέον» και το «συλλογικόν γίγνεσθαι», καλείται να ανταποκριθεί, στο «εναγώνιο ενδιάθετο αίτημα» των απανταχού Ελλήνων, για ορθή ενημέρωση, πολιτική ευθυκρισία και ορθοπραξία.
Ως ανταπόδοση και ελάχιστη αντιμισθία αναγνώρισης της προσφοράς του δημιουργού Του, αποτελεί η συνεργία και συνεργασία όλων μας.
Ατενίζοντας το επιθυμητό και αναλογιζόμενος το εφικτό, καλώ και παρακαλώ, εν πρώτης τον δημιουργό του παρόντος «βήματος» να σταθεί και να συμπαρασταθεί, με τον εγνωσμένο του τρόπο και παλμό, τόσο στον υπογράφοντα, όσο και στους λοιπούς νέους συντάκτες και συμμετέχοντες.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σάββα Καλεντερίδη, για την τιμή που μου έκανε, υποσχόμενος στον ίδιο και το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό Του, πως θα αγωνισθώ να ανταποκριθώ στην βαρύνουσα και ενεργή παρακαταθήκη του παρόντος ιστολογίου.

΄Ομηρος Φωτιάδης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube