Weather Icon
Γενικά θέματα 11 Μαΐου 2009

Επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη Ομπάμα στη Ρωσία στις 6 Ιουλίου

Από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου θα βρεθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στη Ρωσία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, μετά από πρόσκληση Μεντβέντεφ.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία από τις 6 ως τις 8 Ιουλίου κατόπιν προσκλήσεως του Ρώσου προέδρου», Ντμίτρι Μεντβέντεφ, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου, στην οποία δεν υπάρχουν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Μετά την πρώτη του συνάντηση με τον Μεντβέντεφ την παραμονή της Συνόδου Κορυφής της G20 στο Λονδίνο στις αρχές Απριλίου, ο Ομπάμα είχε ανακοινώσει ότι θα μετέβαινε στη Μόσχα τον Ιούλιο έπειτα από πρόσκληση του Κρεμλίνου.

Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν τους δύο ηγέτες είναι οι διαβουλεύσεις για την πυρηνική ασφάλεια, η κατάσταση σε Αφγανιστάν και Πακιστάν, το Ιράκ, η Μέση Ανατολή και η διεθνής οικονομική κρίση. ΝΕΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube