Weather Icon

O αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, Γιαζιτζίογλου, είχε κληθεί να καταθέσει για την ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ

O αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, Γιαζιτζίογλου, είχε κληθεί να καταθέσει για την ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ


Μιά σημαντική αποκάλυψη δημοσίευσε χθες το İNTERNETHABER, σχετικά με τον Μουχσίν Γιαζιτζίογλου, αρχηγό του κόμματος ΒΒΡ και ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων Λύκων τις δεκαετίας ’70 και ’80, ο οποίος σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε αεροπορικό δυστήχημα, όταν το ελικόπτερο που επέβαινε κατέπεσε σε χιονισμένες βουνοκορφές μεταξύ Καχραμάνμαρας και Γιοζγάτης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ κάλεσε τον Γιαζιτζίογλου και έδωσε κατάθεση κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας.
Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται το İNTERNETHABER, ο εισαγγελέας απηύθυνε πολύ σοβαρές ερωτήσεις στον Γιαζιτζίογλου, σχετικά με την υπόθεση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ και με το ΡΚΚ.
Να σημειωθεί ότι ορισμένοι κύκλοι στην Τουρκία αντιμετωπίζουν με καχυποψία την πτώση του ελικοπτέρου, αφού με το θάνατο του Γιαζιτζίογλου, μετά το θάνατο του άλλου ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Αμπντουλλάχ Τσατλί στο τροχαίο του Σουσουρλούκ, χάνεται άλλος ένας βασικός μάρτυρας της σκοτεινής ισοτρίας της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube