REAL TIME |

Γενικά θέματα 26 Απριλίου 2009

Δεκαεννέα συλλήψεις Καυκασιανών στη Μόσχα.

Δεκαεννέα άτομα από τον Καύκασο συνελήφθησαν σήμερα στη Μόσχα, όταν προσπάθησαν να διακόψουν την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας κρατώντας ψηλά τα όπλα τους εναντίον αστυνομικών, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
“Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17.00 (τοπική ώρα). Άνδρες των δυνάμεων της τάξης διέκριναν ορισμένα οχήματα που επιχειρούσαν να διακόψουν την κυκλοφορία”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μόσχας, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφαξ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα οχήματα αυτά που είχαν σημαίες της Τσετσενίας και της Ινγκουσετίας κινούνταν σε μια από τις λεωφόρους της Μόσχας. Οι επιβαίνοντες σε αυτά κρατούσαν όπλα.
“Οι αστυνομικοί μπλόκαραν τη διέλευση. Οι παραβάτες προσπάθησαν να παραβιάσουν το οδόφραγμα έχοντας σηκώσει τα όπλα προς τους αστυνομικούς”, δήλωσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρία-Νοβόστι.
“Συνολικά 19 άτομα συνελήφθησαν. Τα δύο είναι τσετσενικής καταγωγής και τα άλλα από την Ινγκουσετία. Δύο όπλα κατασχέθηκαν”, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
iKypros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube