Weather Icon

ΜΕGΑ & δηµοσιογραφία

ΜΕGΑ & δηµοσιογραφία

Θεωρητικά, όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο

Αναδημοσιεύουμε από τον Αντιφωνητή της Θράκης, απλά επειδή η είδηση αντικατοπτρίζει την παθογένεια της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και δείχνει ξεκάθαρα την έννοια της διαπλοκής ΜΜΕ-πολιτικής εξουσίας.
Όσο για την ηθική, ας μη μιλάμε καλύτερα. Κάθε μέρα χωνόμαστε και πιο βαθειά. Κρίμα στους εργαζόμενους στο ΜΕΓΚΑ, που δεν βρήκαν τη δύναμη να πουν ένα λόγο σε αυτή την άθλια πράξη που έγινε εναντίον ενός συναδέλφου τους (εκτός κι αν υπάρχει κάποια αντίδραση που δεν τη γνωρίζουμε). Αύριο θα έλθει η σειρά τους, για κάποιο άλλο θέμα που θα θίγει κάποιον προστατευόμενο της …εργοδοσίας τους!

ΜΕGΑ & δηµοσιογραφία
Όσα κι αν λέµε για τα βοθροκάναλα, τελικά είναι λίγα. Η υπόθεσης της απόλυσης του Βαγγέλη Βασιλειάδη τα λέει ΟΛΑ. Προσέξτε τις λεπτοµέρειες:
Ο Βαγγέλης, που υπήρξε συνεργάτης και ανταποκριτής του ΜΕΓΚΑ στη Θράκη από ιδρύσεως του καναλιού, έκανε το σφάλµα να αποκαλύψει ένα σκάνδαλο που όλη η Ξάνθη µουρµούριζε αλλά κανείς δεν το κατήγγειλε ξεκάθαρα. Μία υπόθεση που θύµιζε …Βατοπέδι, καθώς αφορούσε µιά περίεργη «ανταλλαγή» ενός…µη αρτίου οικοπέδου µε άλλο (της Κτηµατικής Υπηρεσίας του Δηµοσίου), πολλαπλάσιας αξίας, στο εµπορικό κέντρο της πόλης (και µε ηµιτελές κτίσµα µέσα, µάλιστα). Ποιός ήταν ο «τυχερός» που επωφελήθηκε από την τράµπα αυτήν; Ο πατέρας του Ευάγγελου Βενιζέλου!
Τις αποκαλύψεις αυτές τις είχε κάνει από καιρό ο Βαγγέλης αλλά τις προάλλες τις πρόβαλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος από τον «Κίτρινο Τύπο» και τις έµαθε όλη η Ελλάδα. Την επόµενη λοιπόν µέρα το κοπροΜΕΓΚΑ άρχισε να αναζητά τον …αντικαταστάτη του Βασιλειάδη! Ο τελευταίος επικοινώνησε µε το κανάλι, τού το επιβεβαίωσαν και κάπου εκεί έληξε η 20χρονη συνεργασία των δύο πλευρών.
Πείτε τώρα εσείς τι σηµαίνουν τα ανωτέρω για την διαπλοκή του ΜΕΓΚΑ µε κόµµατα και πρόσωπα, και πόσο αχρείος πρέπει να είσαι όταν πετάς έτσι ανθρώπους µε τους οποίους ποτέ δεν είχες πρόβληµα, µόνο και µόνο γιατί ξεµπρόστιασαν έναν (προφανώς) προστατευόµενό σου…

Κ.Κ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube