REAL TIME |

Γενικά θέματα 9 Νοεμβρίου 2008

Ριχάρδος Σωμερίτης: Ο ικανότατος «ισλαμοδημοκράτης» και ευρωπαϊστής Ρετζέπ Ερντογάν

του Σάββα Καλεντερίδη
Ο συντάκτης του Βήματος, Ριχάρδος Σωμερίτης, που τοποθετεί τον εαυτό του στο στρατόπεδο των εκσυγχρονιστών, εκείνων δηλαδή που είναι ανεκτικοί στο διαφορετικό, μη παραλείποντας να ρίξει μια …ρουκέτα για την πολύ συντηρητική ελληνική κοινωνία, επιδαψιλεύοντας προφανώς για τον εαυτό του τον τίτλο του δημοκράτη και του εκσυγχρονιστή, στο σημερινό του άρθρο που έχει τίτλο “Οι ελπίδες των πληβείων”, αναφερόμενος στον Τούρκο πρωθυπουργό, τον αποκαλεί”ικανότατος «ισλαμοδημοκράτης» και ευρωπαϊστής Ρετζέπ Ερντογάν”, λίγες μέρες μετά το “Εμείς τί είπαμε; Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Όποιος διαφωνεί δεν έχει θέση στην Τουρκία. Ας φύγει και άς πάει όπου θέλει”, που εκστόμισε σε ομιλία του στην κουρδική πόλη Χακιάρι.
Αν και αποφεύγουμε να αναφερόμαστε σε πρόσωπα, αναρωτιώμαστε αν ο κ. Σωμερίτης, όταν έγραφε το συγκεκριμένο κείμενο, ήταν ενήμερος των εξελίξεων στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube