Weather Icon

Ανθελληνικό δημοσίευμα σε βρετανικό περιοδικό

Ανθελληνικό δημοσίευμα σε βρετανικό περιοδικό

Στη φωτογραφία ο αρθρογράφος Daniel Korski

“Στο hollywood υπάρχει ένα βραβείο που λέγεται “χρυσά βατόμουρα” ή Razzies. Είναι το αντίθετο των Οscars. Αν στην Ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική, υπήρχε κάτι παρόμοιο με τα “χρυσά βατόμουρα” το βραβείο θα πήγαινε στην Ελλάδα, για τις προσπάθειές της, να αποσταθεροποιήσει τη γειτονική “Μακεδονία” και να εξουδετερώσει τη Βαλκανική πολιτική της ΕΕ”. Aυτός είναι μόνο ο πρόλογος ενός μακροσκελούς συκοφαντικού άρθρου στο βρετανικό περιοδικό Spectator που υπογράφει ο εβραϊκής καταγωγής αναλυτής Daniel Korski. Ο Korski είναι (δυστυχώς) ερευνητής του European Council on Foreign Relations (ECFR) στο Συμβούλιο του οποίου συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Martti Ahtisaari, Giuliano Amato, Anthony Giddens, Sir Stephen Wall, George Soros, Chris Patten, Joschka Fischer, Λουκάς Τσούκαλης. Επισημαίνεται ότι εργάστηκε και στο International Crisis Group (ICG).

Αναδημοσίευση από το http://strategy-geopolitics.blogspot.com
Το κατάπτυστο άρθρο στο: http://www.spectator.co.uk/coffeehouse/1410211/and-the-award-for-worst-foreign-policy-goes-to.thtml#comments

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube