Weather Icon
Ιράν , Ισραήλ , Καύκασος 28 Αυγούστου 2008

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δηλώνει ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν


Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμα, Βλαδιμίρ Ζιρινόφσκι, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρόκειται να επιτεθεί εναντίον του Ιράν εντός του επομένου διμήνου.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι το Ισραήλ, που θα επιτεθεί στο Ιράν αφού πρώτα λάβει την υποστήριξη των ΗΠΑ, θα καταστρέψει όλες τις βιομηχανικές υποδομές του Ιράν, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση κύματος φυγής προσφύγων από τη βομβαρδισμένη χώρα. Ο Ρώσος πολιτικός τόνισε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υπογράψει συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με τις άρτι αναγνωρισθείσες ως ανεξάρτητες χώρες, Νότιο Οσετία και Αμπχαζία και να σχηματίσει μια ζώνη ασφαλείας 50-100 χλμ για να αποτρέψει την είσοδο προσφύγων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι η Ρωσία προστατεύει τα τελευταία 200 χρόνια τους λαούς του Καυκάσου από τις επιθέσεις των Τούρκων και των Ιρανών, συσχετίζοντας έτσι την κίνηση υποστήριξης στα δυο νέα κράτη του Καυκάσου.

Πηγή:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=154389&interstitial=true

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube