Weather Icon
Γενικά θέματα 24 Ιουλίου 2008

Προς όλους τους ζωντανούς..

του Δημήτρη Νικηφορίδη

Για όσους δεν έχουν ιδιαίτερη ενημέρωση ή … δεν θυμούνται τα πρόσφατα γεγονότα.

Πρόκειται για την ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου (κόρη του νυν Προέδρου του Αρείου Πάγου), η οποία προσπαθεί απλώς να κάνει καλά τη δουλειά της στο χωριό Μ. Δέρειο του Έβρου μαθαίνοντας -ελληνικά δυστυχώς, αφού υποτίθεται ότι στην Ελλάδα εργάζεται- γράμματα στα πομακόπουλα.

Υπέστη και εξακολουθεί να υφίσταται τέτοιον πόλεμο τόσο από τα μίσθαρνα όργανα της Άγκυρας (κατανοητό), όσο και από αυτά του ελληνικού -λεγόμενου και- κράτους (εξωφρενικό), που η στήριξή της είναι επιβεβλημένη από όλους μας.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ, η απόφαση του δημάρχου Ορφέα Ευάγγελου Πουλιλιού να την βγάλει από το σπίτι του δασκάλου στο οποίο μένει. Η αφορμή ; Έχτισε λέει έναν εσωτερικό τοίχο χωρίς άδεια. Όλα τα άλλα σπίτια του χωριού εννοείται είναι απολύτως νόμιμα….

Μ’ αυτά και μ’ αυτά είμαστε πολύ κοντά -αν δεν καταφέραμε ήδη- να δημιουργήσουμε σοβαρό πρόβλημα και στον Έβρο (και ο νοών νοείτο…)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube